BURDUR / MERKEZ - Sakarya İlkokulu

Gülizar GÜZEL - Okul Müdürü

1979 Isparta doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Isparta’ da tamamladıktan sonra Lisans Eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde; Yüksek Lisans Eğitimini Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı’ nda tamamlamıştır. Eğitimine halen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretimi Ana Bilim Dalı Doktora Programı öğrencisi olarak devam etmektedir.  2002 yılında Yozgat’ ta göreve başlamış sırasıyla Burdur, Kocaeli ve Edirne İlleri’ nde görev yapmıştır. Edirne Mehmet Ruşen Erkurt İlköğretim Okulu Kurucu Müdürlüğü, Burdur Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü görevinin yanı sıra, valilik proje koordinasyon ve milli eğitim müdürlüğü Ar-Ge birimi proje koordinatörlüğü ve danışmanlığı, stratejik planlama uzmanlığı, TKY İl Formatörlüğü görevlerini yürütmüş, Edirne Avrupa Birliği Eşgüdüm Merkezi çalışmalarında yer almış, eğitim bilimleri alanında bilimsel yayınlar sunmuş, AB ve yerel programlara yönelik hibe projeleri yazıp koordine etmiştir. Aralık-2012’ de Burdur İli´ ne atanan ve Ağustos-2023’ den bu yana okulumuzda Müdür olarak görev yapan Gülizar GÜZEL, evli ve üç çocuk annesidir.