BURDUR / MERKEZ - Sakarya İlkokulu

Sağlıklı Beslenmenin Önemi

Mrt

PROJEMİZ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN YASEMİN ŞEVİK VE BEYZA ÖZKÜTÜK TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR

Mrt

Çanakkale şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıldönümü okulmuzda coşkuyla kutlanmakta. Hafta boyunca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları yapıldı, okulumuz bayraklarla donatıldı, sınıflarımız süslendi. Cumhuriyetimizin ilanı, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanlıkları anlatıldı. Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun...

Ekm

Okulmuz öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100 Yılı kutlamaları kapsamında, ilimiz Jandarma Komutanlğı' nın misafiri oldular. Jandarma Komutanlığı' nda çeşitli etkinliklere katılan öğrencilerimiz, Jandarmayı yakından tanıma fırsatı buldular. Evsahiplikleri için Burdur İl Jandarma Komutanlığı' na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda kutlandı. Kutlama programında okulumuz 4. sınıf öğrencileri, aramıza yeni katılanlara hediyeler verdi. Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

2020/2021EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONUNA GELDİK

ZORLU BİR YILI ARKAMIZDA BIRAKTIK. BİZLER EYLÜL AYINDA TEKRAR OKULUMUZDA OLACAZ AMA BİR ZAMANLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENMEK İİÇİN KÜÇÜCÜK BEDENLERİYLE SIRALARIMIZI ŞENLENDİREN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ EYLÜL AYINDA YENİ OKULLARINDA OLACAKLAR.

PANDEMİ DOLAYISIYLA GÜZEL BİR MEZUNİYETR YAPAMASAKTA SINIF ÖĞRETMENİMİZ ŞEVİKE HIZ EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ BİR VİDEO HAZIRLADILAR.

4/A SAINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

AYRICA UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE SABIRLA ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLAN HER ETKİNLİKLERİNDE ONLARI YALNIZ BIRAKMAYAN VE ETWİNNİNG PROJELERİNDE DESTEK OLAN VELİLEİRMİZE DE TEŞEKKÜR EDERİZ