BURDUR / MERKEZ - Sakarya İlkokulu

Sakarya İlkokulu

Sakarya Mh. Sakarya Cd. No24 Merkez / BURDUR
Vizyon
Teknolojik ve bilimsel donanıma sahip, eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük edebilecek, değişen ve gelişen dünyada çağın teknik ve teknolojisini hazmetmiş, gelişme ve değişmelerin sürekli takipçisi olan eğitim ortamını hazırlamak ve sunmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin var olan yeteneklerinin serpilmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişmesine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, duyuşsal, sosyal, fiziksel, estetik ve yaratıcılık becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; geçmişe saygılı, geleceğe ümitle bakan, Atatürk ilkeleri doğrultusunda milli değerlere sahip, evrensel boyutta düşünebilen, özgür düşünceye saygılı, yeniliklere uyum sağlayabilen, araştırmacı ve katılımcı, içinde yaşadığı çağın tüm olanaklarını kullanarak geleceğe yön verebilen, Atatürkçü, çağdaş düşünen, üreten, sorgulayan, inisiyatif sahibi nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
2021 yılında eTwinning okulu olup 2020/2021 eğitim öğretim yılında 13 ulusal 3 Avrupa kalıte etiketi almaya hak kazanmıştır
Öğretim Şekli :Nornal Öğretim
Doğalgaz - Kalorifer
Otogardan şehir içi dolmuşlarla ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz şehir merkezinde, şehrin ilk kurulduğu bölgede yer almaktadır. Merkez kabul edilen valilik ve Cumhuriyet Meydanına yaklaşık 600 metre mesafededir.
İl Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Okulumuz da Öğretmenlerimiz tarafından satranç ve Halk oyunu egzersizleriyapılmakta Halk Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğü aracılığı ile Resim,Müzik(Gitar) Badminton vb. sanatsal ve spor dallarında kurslar düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Burdur Okuyor Projesi, Değerler Eğitimi Projesi,Model Öğrenci Projesi,Kitap Kurdu Projeleri ve e-twininng projeleri yürütülmektedir.